top of page

Workshops en lessen 

Sup-lessen

Je kunt bij ons een SUP huren om zelf op pad te gaan, maar wij bieden ook (privé) lessen of workshops aan. 

Suppen is geschikt voor iedereen. Het is geen moeilijke sport en met onze korte instructie, de juiste balans en mindset sta je binnen no time op je board en kun je zo op pad. 

Wil je meer dan alleen een korte instructie op het 'droge', boek dan een (privé) les en we gaan met elkaar het water op zodat je het suppen snel onder de knie krijgt en een volgende keer als een volwaardige supper het water op gaat.

Team- of familieuitje

Op zoek naar een sportieve, gezellige en ook ontspannen activiteit op het water met je collega's, vrienden of familie? Kies dan voor suppen! Suppen is bij uitstek een activiteit om met een groep te doen.

Maak een mooie tocht met elkaar, daag elkaar uit op het water of peddel door de natuur en heb een goed gesprek. Combineer het suppen met een lunch, borrel of diner in een van de vele restaurants die Naarden rijk is en het wordt een topdag.

Wil je onder begeleiding een tocht met elkaar suppen, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

teamuitje vrienden en familie sup
Kinderfeestje Sup

Kinderfeestjes

Wil jij een leuk en actief kinderfeestje en ben je niet bang om nat te worden? Ga dan met elkaar suppen! 

Onder begeleiding gaan de kinderen 2 uur met elkaar het water op, leren ze uiteraard suppen en zullen ze worden uitgedaagd om op de sup leuke spellen te doen. 

Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar waarbij alle kinderen in het bezit moeten zijn van zwemdiploma B.

Kinderfeestjes worden alleen gegeven op zaterdag en zondag en bij goed weer. 

Op dit SUP-er leuke feestje kunnen maximaal 8 kinderen komen. 

Je kunt er ook voor kiezen om zonder begeleiding SUP's te huren en zelf met de kids het water op te gaan.  Een top middag gegarandeerd!

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

bottom of page