top of page

SUP-YOGA

 

WhatsApp Image 2022-07-07 at 6.50.08 PM.jpeg

Suppen en yoga, dat is SUP-Yoga! 

Het gekabbel van het water, het windje door je haren, de avond zon die je nog verwarmt én als cadeautje een prachtige zonsondergang. Dit heerlijke gevoel van suppen gaan we nu combineren met yoga.

We stappen op de sup en na twintig minuten peddelen, zijn we aangekomen op een rustig stukje midden in de natuur.

 

Onder begeleiding van onze gediplomeerde yogadocent en ervaren supper Mascha, doe je verschillende yogahoudingen op je SUP.

 

Suppen in Naarden Logo.jpg
Yoga op SUP

 

Vanaf je SUP kun je zo genieten van de vogels, de natuur om je heen en het zachte stromen van het water. Een volledig nieuwe yoga ervaring, omdat je buiten op het water één bent met de elementen en dat geeft een ultiem rustgevend gevoel.

 

Na een fijne yogales, suppen we weer rustig terug naar de plek waar ze zijn opgestapt en zijn we voor het donker wordt weer van het water af. 


CD40CDC0-3B30-4A1F-B87C-778FA997FBB1.JPG

SUP-Yoga klinkt als iets voor ervaren suppers en ervaren yogi's, maar dat is absoluut niet het geval. Suppen kan iedereen, onze SUP boards zijn breed en daardoor stabiel en uitermate geschikt om yoga houdingen op te doen.

De yoga oefeningen die we doen op de SUP zijn voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit yoga hebt beoefend of niet eerder op een SUP hebt gestaan.

 

Prijs per les: €25,-p.p. incl alle benodigde (SUP)materialen.

Heb je een eigen SUP en wil je meedoen? Dat kan uiteraard ook! 

Dan kost deze les €15,00 p.p.

Onze SUP-Yoga lessen zijn om de week op woensdagavond van 19:30-21:30 uur

Via ons boekingssysteem kun je direct jouw plek voor een of meerdere lessen boeken.

bottom of page